На HBO може зʼявитися серіал за мотивами "Гаррі Поттера" – Bloomberg

На HBO може зʼявитися серіал за мотивами "Гаррі Поттера" – Bloomberg

На HBO може зʼявитися серіал за мотивами "Гаррі Поттера" – Bloomberg
. Ілюстративне фото, Unsplash

На каналі HBO можуть зняти серіал за всесвітом "Гаррі Поттера". Warner Bros. Discovery Inc. близька до укладення угоди. Про це 3 квітня повідомило видання Bloomberg.

Кожен сезон серіалу буде заснований на одній з семи книг Джоан Ролінґ, розповіли виданню люди, які попросили не називати їхніх імен, оскільки угода ще не оголошена.

Довший хронометраж дозволить серіалу більш детально розкрити світ книжок Джоан Ролінґ, більшість з яких сягає 500 і більше сторінок, вважає видання.

Warner Bros. прагне зробити більше з однією з найбільш продаваних книжкових серій усіх часів. Хоча Ролінґ погодила театральну адаптацію та атракціон у тематичному парку, вона ще не підписала нові фільми чи телевізійне шоу.

На HBO може зʼявитися серіал за мотивами "Гаррі Поттера": Bloomberg
Джоан Ролінг.

Повідомляється також, що Ролінґ братиме участь у роботі над серіалом, щоб гарантувати, що він залишиться близьким до оригінального матеріалу, але не буде шоуранеркою або одним із головних творців проєкту.

Warner Bros. готується оголосити про нову стратегію потокового мовлення, включаючи назву Max для свого флагманського онлайн-сервісу, який дебютував як HBO Max. Ключовим елементом цієї стратегії буде створення нового контенту, особливо фільмів і серіалів, заснованих на історіях і персонажах, які вже відомі глядачам.

Що ви могли не знали про "Гаррі Поттера"

"Гаррі Поттер" — серія з семи фантастичних романів англійської письменниці Джоан Ролінґ.

Серія фільмів складається з восьми фентезійних фільмів. Це третя серія фільмів із найбільшою сумою касових зборів (понад 7,7 мільярда доларів) після серії фільмів від Marvel, а також після франшизи "Зоряні війни".

На HBO може зʼявитися серіал за мотивами "Гаррі Поттера": Bloomberg
Деніел Редкліфф у ролі Гаррі Поттера.

У 2016 році вийшов 9-й фільм — спін-оф, який оповідає про події, що сталися за 65 років до початку основної саги — "Фантастичні звірі і де їх шукати".

Доходи від книг, фільмів, комп'ютерних ігор вивели письменницю на 620-е місце в списку найбагатших людей світу. Зокрема, Ролінґ багатша англійської королеви та представників королівської сімʼї.

Читайте нас у Facebook і Telegram, дивіться наш YouTube

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок