Джоан Роулінг поширила відео Суспільного про звільнення села в Україні

Джоан Роулінг поширила відео Суспільного про звільнення села в Україні

Джоан Роулінг поширила відео Суспільного про звільнення села в Україні
.

Британська письменниця, авторка книг про "Хлопчика-який-Вижив" Джоан Ролінг поширила на своїй сторінці у Twitter відеоролик Суспільного про звільнення українськими військовими населеного пункту на Харківщині від російських окупантів.

У відео зафіксована зустріч голови Дергачівської сільської ради В'ячеслава Задоренка, який вступив до лав ЗСУ, зі своєю мамою в одному із деокупованих сіл.

"Слава Україні", — додала Ролінг. Спочатку ролик Суспільного поширив на своїй сторінці кіберпідрозділ Fellas.

Авторка Гаррі Поттера раніше писала у соціальних мережах, що пожертвує до 1 мільйона фунтів стерлінгів на гуманітарну допомогу дітям в Україні. Також "за рішенням правовласника" з 8 квітня книги про хлопчика-чарівника перестали продаватися в Росії.

"Втрата змушує рухатися вперед" – пояснює психотерапевт Володимир Станчишин

А наприкінці травня книжки Джоан Роулінг у перекладі Віктора Морозова виклали на сайт британського видавництва і їх тепер можна прочитати онлайн безкоштовно.

Читайте нас у Facebook або Telegram

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок