Одеський "Чорноморець" зіграв унічию з "Шахтарем"

Одеський "Чорноморець" зіграв унічию з "Шахтарем"

Одеський футбольний клуб "Чорноморець" зіграв унічию з донецьким "Шахтарем" протягом матчу 19-го туру Української прем'єр-ліги в Одесі.

З команди ФК "Чорноморець Ілля Путря забив гол на восьмій хвилині, а Володимир Салюк на 41. Футболісти "Шахтаря" Дмитро Криськів та Гіоргі Гочолеішвілі забили голи на другій та 19 хвилині відповідно.

"На 21-й секунді Дмитру Криськіву вдався невідпорний удар в дальній кут воріт Дмитра Непогодова. Доволі швидко моряки відігралися. Орест Кузик заробив кутовий, виконав його, а суддівська бригада з допомогою ВАР зафіксувала гру рукою в штрафному майданчику гірників. Пенальті впевнено реалізував Ілля Путря. Гості не послабили тиск на ворота "Чорноморця" і за кільки хвилин знову були попереду після влучного удару Гіоргі Гочолейшвілі. На 20-й хвилині господарі забили свій другий м'яч. Орест Кузик вивів на порожні ворота Даниїла Алефіренка, той забив, але з офсайду. І все ж таки на перерву команди пішли за равного рахунку. Кузик подав кутовий, Олександр Демченко скинув м'яча у воротарський майданчик, а Володимир Салюк розстріляв ворота Трубіна - 2:2", — зазначили в ФК "Чорноморець".

Одеський "Чорноморець" зіграв унічию з "Шахтарем"
Результати гри. Фото: Telеgram/FC Chornomorets Odesa

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області

На початок