На випадок надзвичайної ситуації: на Чернігівщині відновили роботу 100 Пунктів незламності

На випадок надзвичайної ситуації: на Чернігівщині відновили роботу 100 Пунктів незламності

На випадок надзвичайної ситуації: на Чернігівщині відновили роботу 100 Пунктів незламності
. ФОТО: Суспільне Чернігів

З 27 березня 100 Пунктів незламності відновлюють свою роботу на Чернігівщині. Про це повідомляє пресслужба Чернігівської ОВА на своєму сайті.

Таке рішення ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як ідеться у повідомленні, роботу Пунктів незламності відновили для оперативного реагування на випадок виникнення надзвичайної ситуації. Запрацюють ті, що розташовані у приміщеннях військових адміністрацій, сільських, селищних, міських рад та старостатів.

"Ми відновлюємо роботу на весняно-літній період Пунктів незламності, які створені виключно в приміщеннях військових адміністрацій та органах місцевого самоврядування, в робочі години. Завдяки цьому, жителі отримають додаткову можливість скористатися послугами доступу до мережі Інтернет та підзарядки ґаджетів", — зазначив начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

Нагадаємо, 1 березня роботу Пунктів незламності на Чернігівщині призупинили та перевели у режим готовності до розгортання. На Чернігівщині перші 162 "Пункти незламності" з’явилися у листопаді 2022 року, у березні 2023 року їх стало 316.

У коментарі Суспільному директор Департаменту інформдіяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації Андрій Подорван повідомив, що протягом трьох місяців Пункти незламності відвідали понад дві тисячі жителів області.

Читайте також

Опалювальний сезон у Чернігові планують завершити 31 березня — Ломако

Підписуйтесь на Суспільне Чернігів і на інших платформах: Telegram, Facebook, Viber, YouTube.

На початок