"Активізувалися в напрямку Авдіївки". Російські військові 315 разів стріляли по Донецькому напрямку — Дмитрашківський

"Активізувалися в напрямку Авдіївки". Російські військові 315 разів стріляли по Донецькому напрямку — Дмитрашківський

"Активізувалися в напрямку Авдіївки". Російські військові 315 разів стріляли по Донецькому напрямку — Дмитрашківський
. Мар'їнка. Фото: АР

Протягом 25 березня війська РФ завдали вісім авіаційних та два ракетних удари, ймовірно зі "Смерчів", на Донецькому напрямку. Всього стріляли 315 разів.

Про це Суспільному повідомив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку, полковник Олексій Дмитрашківський.

Він розповів, що на Мар’їнському та Авдіївському напрямках 25 березня відбулось 26 боїв та 15 вночі, а також один був поблизу Вугледара. "Двічі противник скинув з БПЛА боєприпасні хімічні речовини. Наша авіація завдала чотири удари по противнику, підрозділи ракетних військ та артилерії завдали чотири ракетних удари та виконали 769 вогневих завдань", — розповів Дмитрашківський.

За словами речника, російська армія активізувалася в напрямку Авдіївки, де почали воювати військові 10-го танкового полку. "За повідомленням розвідки, на цьому напрямку можуть з’явитися "вагнерівці". На Мар’їнському напрямку з’явилася 200-та бригада, яка зазнала втрат в особовому складі та техніці. На Новопавлівському напрямку ворог виснажений та перейшов до оборони", — сказав він.

Олексій Дмитрашківський зазначив, що російські солдати 200-ї бригади втратили значну кількість техніки та військових у районі Харківщини від 92-ї бригади та 127-ї бригади міста Харків. "За повідомленням розвідки, ворог на цьому напрямку втратив більш як 1500 осіб живої сили і 18 танків Т-80 із 26.

Що відомо про ситуацію на фронті

Російські окупанти на Авдіївському напрямку відчувають нестачу боєприпасів та техніки. Вони почали облаштовувати лжепозиції, для створення видимості переваги.

Бахмут залишається епіцентром бойових дій на Донеччині. За останню добу російська армія 178 разів обстрілювала Бахмутський напрямок.

Читайте також

За добу штурмів навколо Авдіївки росіяни втратили понад 350 людей

До Авдіївки повернувся лікар. У місті живуть понад дві тисячі людей, шестеро з них — діти

"Це не та війна, яка була до початку 2023 року". Начальник Авдіївської МВА розповів про ситуацію у місті

"Росіяни вкотре перемогли житловий будинок в Авдіївці". Армія РФ ракетою поцілила у багатоповерхівку

Поліцейські евакуювали з Авдіївки родину із собаками та голубами

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок