В Івано-Франківській громаді роздаватимуть саджанці дерев та квітів. Що відомо

В Івано-Франківській громаді роздаватимуть саджанці дерев та квітів. Що відомо

В Івано-Франківській громаді роздаватимуть саджанці дерев та квітів. Що відомо
. Фото: Pexels

В Івано-Франківській громаді з 1 квітня 2023 року розпочнуться толоки. Жителям міста, які хочуть висадити дерева та квіти у дворах, пропонують звертатися до міськради по саджанці, розповів в ефірі радіо "Західний Полюс" голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків.

"Голови ОСББ, будинкових комітетів чи ініціативні групи містян, які хочуть висадити дерева поблизу будинків та у дворах, мають звернутися в департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики", — пояснює Руслан Марцінків.

Заявки на озеленення можна подавати з 1 квітня.

"Можна й мені також писати, що ви хочете провести толоку або маєте намір посадити дерева, щоб вас забезпечили саджанцями та знаряддям", — каже голова Івано-Франківська.

За словами Марцінківа, більшість саджанців міська рада купляє. Для освітніх закладів посадковий матеріал вирощують працівники Івано-Франківської міської екологічної станції, що розташована на вулиці Ленкавського.

Читайте також

Підписуйтеся на новини Суспільне Івано-Франківськ у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок