У Києві застосовуються стабілізаційні графіки відключення електроенергії. Де саме

У Києві застосовуються стабілізаційні графіки відключення електроенергії. Де саме

У Києві застосовуються стабілізаційні графіки відключення електроенергії. Де саме
. Лінії електропередач. Фото: Суспільне

Сьогодні, 10 березня, у Києві застосовуються стабілізаційні графіки відключення електроенергії. Обмеження застосовують через пошкодження обладнання на об’єктах інфраструктури внаслідок вчорашньої повітряної атаки росіян. Про це повідомляє компанія ДТЕК у Telegram.

"У частині Голосіївського, Шевченківського, Святошинського та Солом'янського районів відбуваються відключення згідно стабілізаційних графіків",— йдеться у повідомленні.

Подивитися графік стабілізаційних відключень можна на сайті компанії ДТЕК "Київські електромережі".

Що відомо про атаку РФ 9 березня на Київ та її наслідки

Вночі та зранку війська РФ здійснили масований обстріл території України за допомогою ракет та дронів. У Києві та області повітряну тривогу оголосили близько першої ночі.

У столиці вибухи пролунали у Святошинському та Голосіївському районах. Як повідомив мер Кличко, через ракетну атаку пошкоджений об'єкт енергетичної інфраструктури. У місті з'явилися перебої з теплопостачанням, а 40% киян залишилися без опалення.

Увечері мер міста поінформував, що "Київтеплоенерго" застосував екстрені алгоритми реагування. Більше половини котелень столиці переключили на альтернативні джерела електропостачання.

Зранку, 10 березня, у КМВА повідомили, що третина жителів Києва залишається без опалення, а відключення по електриці та у системі водопостачання відсутні.

Читайте також

Жителі Києва та області чутимуть вибухи. Яка причина

Знищення "Мрії": СБУ повідомила про підозру екскерівникам ДП "Антонов"

РФ готує провокацію на білоруському кордоні, Україна долає наслідки ракетної атаки РФ. 380 день війни. Онлайн

На початок