Лікарі розповіли про стан рятувальників, які травмувались внаслідок атаки Хмельницького дронами

Лікарі розповіли про стан рятувальників, які травмувались внаслідок атаки Хмельницького дронами

Ексклюзивно
Лікарі розповіли про стан рятувальників, які травмувались внаслідок атаки Хмельницького дронами
. Фото: Суспільне Хмельницький

Ще кілька операцій очікує на одного з працівників ДСНС, котрий був травмований внаслідок атаки дронів, які запустили військові РФ по Хмельницькому вночі, 27 лютого.

Про це Суспільному сказав лікар травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні Петро Сухолиткий.

"Травмований госпіталізований в стані середньої важкості. Зараз стан хворого задовільний, він прооперований. У госпіталізованого поранення ступні, він потребує ще етапного оперативного вручання, наступна операція планується на вівторок-середу", — розповів Петро Сухолиткий.

Ще один травмований працівник ДСНС, за словами лікаря травматологічного відділення міської лікарні Дмитра Сидоренко, після операцій проходить курс інтенсивної терапії.

"В понеділок він поступив в стані середньої важкості з мінно-вибуховими травмами передпліччя і нижньої кінцівки, з переломами стопи, з пошкодженням сухожилків, із наявністю металевих уламків від ракети в тілі. Був прооперований успішно, операція десь три години тривала в, той же день. На разі йому проводиться інтенсивна терапія, яка спрямована на покращення загоєння ран та мікроциркуляції в нижній кінцівці. І йде на покращення, і поранення верхньої кінцівки й нижньої кінцівки. Ми сподіваємось, що більше оперативних втручань йому не потрібно буде", — сказав Дмитро Сидоренко.

Читайте також

  • У Хмельницькому попрощались з рятувальниками Владиславом Двораком та Сергієм Севруком, які загинули внаслідок ліквідації пожежі 27 лютого, після атаки дронів-шахедів на Хмельницький.
  • У Хмельницькій громаді вночі 27 лютого було чутно звуки вибухів. Сталася масована атака з боку РФ з використанням БПЛА
  • У Хмельницькому встановлюють вікна після ракетних ударів

Слідкуйте за новинами Суспільне Хмельницький у Telegram, Viber, YouTube та Instagram.

На початок