Стріляли по колесах та перетинали шлях автомобілем. У Кропивницькому поліцейські зупиняли порушника

Стріляли по колесах та перетинали шлях автомобілем. У Кропивницькому поліцейські зупиняли порушника

Стріляли по колесах та перетинали шлях автомобілем. У Кропивницькому поліцейські зупиняли порушника
. Фото: поліція у Житомирській області

У Кропивницькому поліцейські змогли зупинити автомобіль порушника після того, як прострелили три колеса його автівки та перетнули йому шлях службовою машиною. Під час переслідування автомобіль порушника тягнув за собою поліцейського. Про це розказав Суспільному речник патрульної поліції області Дмитро Поперешняк.

Патрульні затримали 20-річного місцевого водія, який мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Близько 3-ї години ночі, патрульні отримали повідомлення, що містом рухається автомобіль Chevrolet Niva, водій якого перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Згодом, поліцейські знайшли це авто на вулиці Братів Ельворті. Водій на вимогу поліцейських не зупинився і продовжував рух, порушуючи правила дорожнього руху.

На вулиці Соборній Chevrolet Niva зіткнувся з поліцейським автомобілем Toyota Prius. Один з поліцейських підбіг до автомобіля Chevrolet, щоб зупинити водія. Однак, водій продовжив рух, потягнувши за собою інспектора.

Інший поліцейський попередив водія Chevrolet про намір застосувати вогнепальну зброю. Коли він не відреагував, патрульний почав стріляти по колесах Chevrolet та влучив у три колеса. Однак, автомобіль рухався та тягнув за собою патрульного. Поліцейські перекрили шлях автомобілю порушника ще одним поліцейським автомобілем Toyota Prius. Тоді водій зупинився.

Медичної допомоги водій не потребував. Патрульного шпиталізували до лікарні із тілесними ушкодженнями, його життю нічого не загрожує.

Патрульні склали на водія адмінматеріали за статтею "Порушення правил проїзду перехресть", "Невиконання вимоги про зупинку", "Спричинення ДТП", "Залишення місця ДТП". На вимогу поліцейських пройти огляд на стан сп’яніння водій відмовився, за що інспектори склали на нього протокол за статтею "Відмова від проходження огляду".

Слідчі розпочали розслідування за статтею "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу".

Ще по темі

На початок