У Тернополі посилюють карантинні вимоги

У Тернополі посилюють карантинні вимоги

У Тернополі посилюють карантинні вимоги
. Суспільне Тернопіль

У Тернополі посилили карантинні заходи. Рішення, яке прийняли на засіданні штабу для боротьби з коронавірусом, пов'язане зі зростанням коронавірусу в місті та районі. Повідомили в Тернопільському відділі охорони здоров’я.

"У Тернополі не відновлять роботу бази відпочинку і заклади культури. Займатися у дитячо-юнацьких спортивних школах можна тим, хто готується до участі в офіційних всеукраїнських змаганнях. Заклади громадського харчування мають посилити санітарні заходи", - повідомив начальник міського відділу охорони здоров'я Василь Даньчак.

За його словами, заборонили подавати страви на загальних тарілках, а спеції треба подавати лише в одноразових стікетах. Торгові центри мають забезпечити окремий вхід та вихід з приміщення, вимірювати температуру тіла покупців. Відтепер обов’язковою є дезінфекція рук на вході до магазинів і торгових центрів. У громадському транспорті міста дозволений проїзд лише на сидячих місцях. Вхід обов’язково у масці.

За рішенням міського оперативного штабу створили робочу групу, куди увійшли представники Держпродспоживслужби, муніципальної інспекції і правоохоронців. Вони стежитимуть за дотриманням протиепідемічних заходів на ринках.

Що відомо:

На початок