Дівчина, у якої вкрали гроші на лікування пухлини, отримає заплановану процедуру

Дівчина, у якої вкрали гроші на лікування пухлини, отримає заплановану процедуру

Дівчина, у якої вкрали гроші на лікування пухлини, отримає заплановану процедуру
.

25-річна вчителька Валерія Губанова, у якої вкрали з карткового рахунку 145 тисяч гривень, які кропивничани зібрали їй на лікування пухлини мозку, отримає заплановану на 12 червня процедуру. Про це Суспільному розказала її мама Еріка Губанова.

"Нам знову зібрали люди необхідну суму, ми були у розпачі, коли за 6 днів до призначеного лікування гроші пропали. Нам незручно, що доводиться звертатись до людей по допомогу, але іншого виходу немає".

Дівчина знаходиться на лікуванні у київській лікарні "Феофанія".

Нагадаємо, 6 червня з банківської картки Еріки Губанової зняли 145 тисяч гривень. Щоб жінка не змогла заблокувати банківську карту, помітивши зникнення грошей, телефонну сім-карту їй заблокували. Напередодні мамі Валерії зателефонував чоловік, який назвався представником голови Кропивницького Андрія Райковича. Він запропонував грошову допомогу та попросив надіслати для підтвердження особи фото жінки з банківською карткою. Вона виконала прохання.

Працівниця пресслужби міськради Інна Примак сказала, що до цієї ситуації не мають відношення та не надають допомогу у такий спосіб.

Еріка Губанова написала заяву до поліції, де відкрили справу за статтею "Шахрайство", – розказала Суспільному речниця поліції області Віталіна Бевзенко.

Валерія Губанова є однією з тих, хто започаткував альтернативну освіту у місті – вона працювала тьюторкою в альтернативній школі Кропивницького "Крок".

На початок