Три поліцейські станції відкрили на Тернопільщині

Три поліцейські станції відкрили на Тернопільщині

Три поліцейські станції відкрили на Тернопільщині
. Нацполіція Тернопільщини

На Тернопільщині відкрили три нові поліцейські станції. Одна із них – в селі Іванківці Тернопільського району та дві в Тернополі. Повідомляють у пресслужбі Нацполіції області.

Поліцейська станція в Іванківцях буде обслуговувати 9 тисяч населення, це вісім населених пунктів, які входять до Тернопільської громади, - повідомив начальник Нацполіції області Олександр Богомол.

Раніше цю частину Тернопільського району обслуговували працівники поліцейської станції, яка працює на території Зборівського району і належить до Залозецької ОТГ. Тепер усі населені пункти розділять між двома станціями, а це, переконаний Олександр Богомол, пришвидшить реагування правоохоронців на повідомлення про правопорушення.

Три поліцейські станції відкрили на Тернопільщині
Три поліцейські станції відкрили на Тернопільщині. Нацполіція Тернопільщини

У Тернополі станції відкрили на вулиці Злуки, 9 та на проспекті Степана Бандери, 88. У кожній з них працюватиме по 3 поліцейських.

"Поліцейська станція - це допомога органам місцевого самоврядування, адже це територія, яка перебуває на їхньому балансі. Міська рада допомагала нам в облаштування станції, а ми забезпечуємо поліцейськими, які працюватимуть на ній", - розповів начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

Створення таких станцій допомагає максимально наблизити наряди поліцейських до віддаленої сільської місцевості та вчасно забезпечити безпеку громадян.

Працівник поліцейської станції Роман Грицик розповів, що на поліцейській станції на Східному в Тернополі будуть обслуговувати близько 40 тисяч населення.

Що відомо:

Тернопільщина - перша область, де в 2016 році почали реалізовувати проєкт “Поліцейська станція”. Наразі в області відкрили 16 таких станцій.

На початок