В Ізюмі чоловік підірвався на міні на території своєї садиби

В Ізюмі чоловік підірвався на міні на території своєї садиби

Уточнено
В Ізюмі чоловік підірвався на міні на території своєї садиби
. Попередження про мінування. Харківщина, січень 2023 року. Фото: Дмитро Гребінник/Суспільне Харків

В Ізюмі на міні підірвався 55-річний чоловік, його ушпиталили до лікарні.

Життю пораненого загрози немає, сказав Суспільне Харків заступник начальника місцевої військової адміністрації Володимир Мацокін.

"Це місцевий мешканець, він перебував на території власної садиби. Наступив на "пелюстку", отримав мінно-вибухову травму. Зараз він перебуває в Ізюмській ЦМЛ, триває операція. Постраждала тільки стопа. Лікарі говорять, його життю нічого не загрожує. Він продовжить після операції лікування в місцевій лікарні", — сказав Мацокін.

За його словами, це перший випадок підриву на міні цього тижня.

"Ми постійно говоримо про питання небезпеки, розповсюджується відповідна інформація, проводяться бесіди з цього приводу. Але, ви розумієте, ці "пелюстки" — це дуже підступна зброя. Можна її просто не побачити, і отримаєш таку травму. Роботу продовжуємо, будемо продовжувати роботу і надалі щодо надання інформації. Сподіваємося, що таких випадків буде менше", — каже заступник начальника місцевої військової адміністрації.

Що відомо

  • Поліція просить жителів Харкова та області бути обережними та не наближатися до незнайомих предметів. У разі виявлення таких предметів треба викликати ДСНС за номером 101 або дзвонити на лінію 102.
  • За даними пресслужби обладміністрації на 17 січня, на Харківщині внаслідок підриву на боєприпасах РФ від початку вторгнення загинули 130 людей.

Читайте також

Підписуйтесь на новини Харкова та області в Facebook, Viber, Instagram, Telegram, Youtube

На початок