У Дніпрі відбулося спецпогашення нової марки від Укрпошти "Воїни світла. Воїни добра"

У Дніпрі відбулося спецпогашення нової марки від Укрпошти "Воїни світла. Воїни добра"

У Дніпрі відбулося спецпогашення нової марки від Укрпошти "Воїни світла. Воїни добра"
. Суспільне Дніпро

У Дніпрі відбулося спецпогашення нової марки від Укрпошти "Воїни світла. Воїни добра", повідомляють кореспонденти Суспільного. У наборі 5 марок, кожна присвячена окремій професії – дорожники, енергетики, зв’язківці, водопостачальники, газовики.

Євген придбав і нові марки, і конверти, і листівки. Збирає усі спецвипуски від початку повномасштабної війни, але ці особливо сподобалися, говорить чоловік.

"Я в спілці філателістів України, ходжу на спецпогашення та купую у колекції марки. На цих марках і газовики, і енергетики, які відновлюють нашу державу після блекауту", — сказав він.

У наборі марок "Воїни світла, воїни добра" зображені 5 професій. Усі, хто відновлював країну після блекауту.

У Дніпрі відбулося спецпогашення нової марки від Укрпошти «Воїни світла. Воїни добра»
Суспільне Дніпро

"Марка присвячена саме професії комунальників, професіям житлово-комунального господарства: газовики, дорожники, водопостачальники, зв’язківці – це наші герої", — розповів заступник начальника Дніпропетровської облвійськадміністрації Володимир Орлов.

Окрім марок, у відділенні Укрпошти можна придбати листівку та конверти двох видів.

Операторка зв`язку "Укрпошти" Тетяна каже: можна придбати листівку, маленький конверт і конверт першого дня, і купон з марками.

"Це 90 грн, 15, листівочка 10, конверт маленький 6 гривень. Беруть весь набір і потім можна марочку поклеїть, і три рази погашення ставиться", — говорить працівниця.

Марка “Воїни світла, воїни добра” стала тринадцятою з початку повномасштабної війни. Її особливість в тому, що зображення світиться у темряві.

За словами директора філії Дніпровської "Укрпошти", з 15 лютого марки можна придбати у всіх відділеннях АТ Укрпошта, фірмових магазинах, на сайті та на маркетплейсі.

Тираж нової марки – 300 тисяч екземплярів. Обмежень щодо купівлі немає.

Читайте також

"Укрпошта" почала обмін ламп у пересувних відділеннях

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок