На Харківщині 18 нових випадків СОVID за добу, є летальні — лабцентр

На Харківщині 18 нових випадків СОVID за добу, є летальні — лабцентр

На Харківщині 18 нових випадків СОVID за добу, є летальні — лабцентр
. UA:Одеса

Загальна кількість підтверджених випадків коронавірусу на 31 травня у Харківській області становить 1067. За добу 18 людей захворіло, двоє померло.

Про це йдеться в повідомленні Харківського лабораторного центру.

"1067 випадків лабораторно підтверджено, у т. ч. 47 — летальні, 496 — одужання", — повідомляє лабцентр.

Напередодні ввечері лабцентр оновив дані щодо захворюваності на СOVID в регіоні за попередню добу, 30 травня. В результаті внесення змін до учорашньої інформації, кількість людей, які одужали, зросла одразу на 96 осіб — з 393 до 489.

Лабцентр замінив графіку у своєму повідомленні, не зазначивши про це. Інформація про 393 особи, які одужали, залишилась в учорашньому повідомленні голови обладміністрації Олексія Кучера.

Як уточнили в пресслужбі Харківської обладміністрації із посиланням на лабцентр, упродовж тижня лабораторний центр перевіряв зразки тих пацієнтів, які давно хворіють. "Результати перевірок, перерахунків і повторних тестів звели до кінця тижня і вчора ввечері оновили статистику — звідси такий різкий приріст кількості тих, хто одужав", — відповіла речниця ОДА Ксенія Ярікова.

Якщо відштовхуватися від оновлених даних лабцентру, відучора одужало ще семеро людей.

Що відомо

  • Вранці 30 травня лабцентр повідомляв про 1049 лабораторно підтверджених випадків, у т. ч. 45 — летальні та 393 — одужання.
На початок