На Львівщині зафіксували 52 смерть від COVID-19

На Львівщині зафіксували 52 смерть від COVID-19

На Львівщині зафіксували 52 смерть від COVID-19
. Фото з відкритих джерел

На Львівщині зафіксували 52 смерть серед пацієнтів інфікованих коронавірусом. Це 84-річний чоловік. Про це повідомила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна.

Чоловік помер 19 травня. Він перебував на лікуванні у 8 міській клінічній лікарні міста Львова. У чоловіка були супутні захворювання – зокрема, ішемічна хвороба серця, дифузний кардіосклероз, захворювання крові. Чоловік проживав у Львові.

Станом на 08:00, 29 травня, у Львові та на Львівщині підтверджено 1563 випадки інфікування коронавірусом.

Нагадаємо, на «Гарячій лінії міста Львова» за номером 1580 діє окрема лінія, куди люди можуть зателефонувати й отримати всю необхідну інформацію про коронавірус, яку надає лікар-інфекціоніст: лінія працює у цілодобовому режимі.

На Львівщині пацієнтів із підозрою та підтвердженим інфікуванням коронавірусом приймають у восьми лікарнях: Кам'янко-Бузька та Сокальська центральні районні лікарні, Стебницька та Стрийська міські лікарні, обласна інфекційна лікарня, Центр легеневого здоров'я, 8-ма лікарня та госпіталь ветеранів війн та репресованих у Винниках.

На початок