Збирають гроші для ЗСУ. Кропивничани долучаються до Всеукраїнської акції "Елітний виклик"

Збирають гроші для ЗСУ. Кропивничани долучаються до Всеукраїнської акції "Елітний виклик"

Збирають гроші для ЗСУ. Кропивничани долучаються до Всеукраїнської акції "Елітний виклик"
. Суспільне Кропивницький

Кропивничани вперше приєдналися до Всеукраїнської акції Elite Challenge "Елітний виклик”. Її втретє організовують в Україні. Учасники повинні якнайшвидше подолати на велотренажері дистанцію два кілометри 350 метрів, розповів Суспільному організатор Олег Король. Цьогоріч акція благодійна. Під час змагань збирають гроші на потреби Збройних Сил України.

У Кропивницькому долучитись до акції, яка триватиме до 28 лютого, можна у велоцентрі. За словами Олега Короля, переможець отримає велотренажер: "Це буде абсолютний чемпіон, який показав найкращий час. Другий такий самий тренажер організатори розіграють між усіх учасників".

Поки зібрали дві з половиною тисячі гривень. Загалом, мета акції – 100 тисяч. Гроші перерахують благодійним фондам, які допомагають українським військовим.

Майстер спорту міжнародного класу Андрій Охватенко подолав дистанцію за п'ять хвилин: "Для мене це нова дистанція, дуже тяжко, втомився. Це не просто змагання, а ще й ми донатимемо на ЗСУ. Сума від 50 гривень, а там хто як хоче".

Переселенка з Харкова Олена Байрак каже, не претендує на перемогу: "Головне – участь. Кожен українець повинен, як може – ділом, словом, підтримати наших хлопців, завдяки котрим ми змогли зібратися тут".

Читайте також

  • На Кіровоградщині підняли Олімпійський прапор
  • "Маємо отримати три олімпійські ліцензії в умовах воєнного стану". Як вплинула війна на спорт Кіровоградщини
Повідомляйте про події з життя вашого міста чи селища у Кіровоградській області https://u.to/HNf5HA
Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб

На початок