У Чернівцях відновили рух маршруток в режимі спецперевезень

У Чернівцях відновили рух маршруток в режимі спецперевезень

У Чернівцях відновили рух маршруток в режимі спецперевезень
. Суспільне Буковина

Міська комісія з надзвичайних ситуацій дозволила рух маршруток з 27 травня, втім в режимі спецперевезень. Водночас перевозити пасажирів можна лише на сидячих місцях.

Про це повідомляє кореспондентка Суспільного з міської ради.

Рух відновили за всіма маршрутами в місті.

Водночас 26 травня планували тимчасово підвищити ціну на проїзд до 10 гривень. Втім за це питання не голосували.

Членкиня виконкому Наталія Фрунзе каже, що підвищувати тариф зараз неправильно через те, що багато чернівчан під час карантину не мали стабільного заробітку.

За можливості перевозити лише на сидячих місцях, перевізники розраховують на 10 гривень, сказала перевізниця Павліна Храпчинська.

Відтак на маршрути вийдуть ті перевізники, які погоджуються з тарифом в 5 гривень, каже міський голова Олексій Каспрук.

Що відомо:

  • 17 березня у Чернівцях повністю призупиняють рух громадського транспорту в зв'язку з поширенням інфекційного захворювання.
  • З 19 березня електротранспорт почав працювати в режимі спеціальних перевезень. Таким транспортом можуть скористатися працівників медичних установ, поліції, служби надзвичайних ситуацій та підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста.
  • 18 травня міська комісія з питань техногенної безпеки розширила перелік пасажирів, які можуть користуватись спецперевезеннями в тролейбусах. Для цього потрібна довідка з місця роботи.
На початок