Фільм української режисерки Надії Парфан потрапив до програми Berlinale Shorts 2023

Фільм української режисерки Надії Парфан потрапив до програми Berlinale Shorts 2023

Фільм української режисерки Надії Парфан потрапив до програми Berlinale Shorts 2023
. Фото:@berlinale.de

Стрічку "Це побачення" української режисерки Надії Парфан відібрали до міжнародного короткометражного конкурсу 73-го Берлінського кінофестивалю. Про це стало відомо 13 січня із сайту конкурсу.

"Це побачення" — перша ігрова стрічка режисерки Надії Парфан. Це історія про столицю країни, в якій триває повномасштабна війна, але не припиняється життя у всіх його проявах.

Всього до конкурсної програми Berlinale Shorts 2023 увійшло 20 короткометражних фільмів.

"Навіть складні теми порушуються з освіжаючою легкістю, не жертвуючи при цьому їхньою серйозністю. Захопливо бачити, які мистецькі інструменти використовують режисери, щоб передати свої історії та ідеї", — зазначила керівниця відділу короткометражних фільмів Berlinale Анна Хенкель-Доннерсмарк.

Лауреати стануть відомі під час офіційної церемонії народження 25 лютого.

Після Berlinale фільм вийде онлайн на британській платформі Nowness.com і на платформі "Такфлікс" разом з іншими стрічками спецпроєкту Ukrainian Talents at Nowness, у межах якого й знімали фільм.

Надія Парфан – українська режисерка, засновниця онлайн-кінотеатру українського кіно "Такфлікс". Зняла фільми "Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго", "Жінки, що грають в ігри", "Reve ta Stohne" on tour", "Я не хотіла робити фільм про війну".

Читайте нас у Facebook і Telegram, дивіться наш YouTube.

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок