На Дніпропетровщині збільшилась кількість "пунктів незламності", зараз їх понад 400

На Дніпропетровщині збільшилась кількість "пунктів незламності", зараз їх понад 400

На Дніпропетровщині збільшилась кількість "пунктів незламності", зараз їх понад 400
. Фото: телеграм-канал Валентина Резніченка

На Дніпропетровщині збільшилась кількість "пунктів незламності", тепер їх понад 400. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

За його словами, "пункти незламності" працюють у школах, садочках, бібліотеках, старостатах, відділах поліції, наметах ДСНС.

На Дніпропетровщині збільшилась кількість "пункти незламності", тепер їх понад 400
На Дніпропетровщині збільшилась кількість "пункти незламності", тепер їх понад 400. Фото: телеграм-канал Валентина Резніченка

Ще майже пів тисячі власних локацій незламності відкрили підприємці у різних куточках області. Там можна підзарядити телефони та зігрітися.

Адреси пунктів можна знайти на мапі, у Telegram-боті, Viber-боті(в пошуку цього месенджера потрібно набрати Пункти Незламності).

Що відомо

  • Через ракетну атаку по Україні 23 листопада на Дніпропетровщині сталися аварійні вимкнення електроенергії. Були знеструмлені водоканали, спостерігалися перебої з водою. Того ж дня в області запрацювали "пункти незламності". Вже того дня їх було 200, повідомляв голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.
  • "Пункти незламності" на Дніпропетровщині діють у школах, закладах соцзахисту, у відділеннях поліції тощо. Підприємців запрошують долучитися до ініціативи.

Читайте також

З пічками на дровах, генераторами та чаєм. У Дніпрі працюють "пункти незламності" електротранспортників: адреси

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок