У Львові попрощаються із захисником Ігорем Орлевичем

У Львові попрощаються із захисником Ігорем Орлевичем

У Львові попрощаються із захисником Ігорем Орлевичем
. Фото: Суспільне Львів

У Львові попрощаються із військовослужбовцем, який загинув захищаючи Україну, Ігорем Орлевичем. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

10 січня о 09:00 розпочнеться чин похорону у Гарнізонному храмі, о 9:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя у рідному селі Дмитре Львівської області.

Ігор Орлевич уродженець села Дмитре Львівської області. Йому було 54 роки.

Навчався у Дмитрівській загальноосвітній школі I-II ступенів. Згодом здобував професійно-технічну освіту у колишньому Середньому професійно-технічному училищі №25 у місті Львові. Після завершення навчання проходив строкову військову службу. У мирний час працював на Львівському заводі телеграфної апаратури та тодішньому Львівському трамвайно-тролейбусному управлінні.

Протягом 2014-2016 років виконував бойові завдання у зоні проведення Антитерористичної операції. За особисту мужність указом Президента був нагороджений орденом Богдана Хмельницького III-го ступеня. Після повернення обіймав посаду санітара у КНП ЛОР "Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня".

Із початком повномасштабного вторгнення боронив Україну у лавах 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади Сухопутних військ Збройних сил України. Брав участь у звільненні Донеччини та Херсонщини від російських окупантів. У Ігоря Орлевича залишилися мама, сестра, дружина та троє дітей.

Читайте також: У Львові попрощаються із військовим 24 бригади Павлом Русиним
На початок