Спортсмени Сумщини увійшли до складу збірної України на Універсіаду-2023 у Лейк-Плесіді

Спортсмени Сумщини увійшли до складу збірної України на Універсіаду-2023 у Лейк-Плесіді

Студентська збірна України на Всесвітній зимовій універсіаді буде складатися з 61 спортсмена. 6 із них - представники університетів Сумської області.

"Українці змагатимуться за медалі у 8 видах спорту: біатлоні, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, лижних гонках, сноуборді, фігурному катанні, хокеї з шайбою та шорт-треку", - розповів начальник Сумського обласного відділення філії Комітету з фізичного виховання та спорту міносвіти Владислав Маслов.

Студенти Сумщини виступатимуть у біатлоні та лижних гонках. Це біатлоністи Владислав Чихар (СумДУ), Дмитро Грущак (СумДУ), Роман Боровик (Глухівський національний педагогічний університет) та лижники Олег Міщенко (СумДУ), Руслан Денисенко (СумДПУ) і Дмитро Романченко (СумДПУ).

11 січня Лейк-Плесід (США) прийме 2500 учасників із 50 країн світу. Вони представлятимуть 600 університетів. Триватимуть змагання до 22 січня.

Що відомо

  • Україна оголосила склад збірної з біатлону на зимову Універсіаду-2023 у Лейк-Плесіді.
  • Змагання з біатлону триватимуть з 13 до 21 січня. Медалі розіграють у індивідуальних гонках, одиночній змішаній естафеті, спринтах, гонках переслідування та масстартах.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок