На фронті загинув кримчанин Володимир Гаврилюк. Що відомо

На фронті загинув кримчанин Володимир Гаврилюк. Що відомо

Доповнено
На фронті загинув кримчанин Володимир Гаврилюк. Що відомо
. Михайло Гаврилюк, архівне фото: УНІАН

Учасник Революції Гідності, учасник АТО, кримчанин Володимир Гаврилюк загинув на фронті. Раніше низка телеграм-каналів повідомили про загибель "козака" Михайла Гаврилюка. Екснардеп спростував повідомлення про свою смерть і водночас підтвердив загибель однофамільця.

"Спішу втішити тих, хто сумував, і розчарувати тих, хто радів. Я живий. Не дочекаються. Дякую за турботу всім, хто хвилювався. Я це дуже ціную. Напевно, мусимо зробити висновки щодо нашої інформаційної гігієни", — написав Гаврилюк у Фейсбуці.

"На жаль, загинув мій побратим ще з часів АТО, з батальйону "Золоті Ворота", — додав Гаврилюк.

Раніше низка телеграм-каналів повідомила про загибель під Бахмутом "козака Гаврилюка". Згодом його дружина Ярина спростувала ці повідомлення.

Екснардеп Ігор Мосійчук уточнив, що загинув однофамілець Гаврилюка — Володимир.

Дружина Володимира Гаврилюка підтвердила загибель чоловіка. Вона зазначила, що прощання з Володимиром відбудеться 3 січня в селі Степанівка Вінницької області.

Володимир Гаврилюк жив у Криму, був учасником Євромайдану. Переїхав на материкову Україну після окупації Росією півострова, був членом батальйону "Золоті ворота". Згодом приїхав до Вінниці та став патрульним поліцейським. З перших днів повномасштабного вторгнення став до лав ЗСУ, воював на Донеччині.

У Гаврилюка залишилося двоє дітей.

Читайте також

"Читати анонімні телеграм-канали ― це як їсти зі смітника" ― Центр протидії дезінформації

Інформаційна гігієна: як безпечно користуватись Telegram та розпізнати проросійські ресурси

У Євросоюзі створили новий інструмент для протидії дезінформації

На початок