У Львові попрощаються із захисником України Юрієм Гординським

У Львові попрощаються із захисником України Юрієм Гординським

У Львові попрощаються із захисником України Юрієм Гординським
. Львівська міська рада

Сьогодні, 2 січня, у Львові відбудеться прощання із захисником України Юрієм Гординським. Чоловік загинув у бою з військами РФ. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Юрій Гординський народився у Львові. Чоловік здобув освіту на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка. Після завершення навчання проходив строкову військову службу у складі 80 окремої десантно-штурмової бригади. Після цього працював у сфері IT-технологій.

На початку повномасштабного вторгнення Юрій Гординський повернувся до лав 80 бригади. Військовий був одним із захисників, які визволяли Херсон. Також виконував бойові завдання на південному та східному напрямках. Чоловік загинув 27 грудня. Йому було 32 роки. У Юрія Гординського залишилися батьки, брат, сестра та дві бабусі. Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. За пів години відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі. 

Читайте також

На Харківщині загинув захисник з Борислава Мар'ян Мояк

На початок