На війні загинули бійці Володимир Саверчук і Віталій Кушнір з Івано-Франківщини

На війні загинули бійці Володимир Саверчук і Віталій Кушнір з Івано-Франківщини

На війні загинули бійці Володимир Саверчук і Віталій Кушнір з Івано-Франківщини
. Фото: Facebook/Єзупільська територіальна громада/Володимир Ружанський

У російсько-українській війні загинули військовослужбовці Володимир Саверчук із Побережжя та Віталій Кушнір із Загвіздя Івано-Франківського району. Про загибель воїнів повідомили на сторінках територіальних громад у Facebook.

Володимир Саверчук народився у 1989 році, проживав у Побережжі. Боєць загинув внаслідок ворожого танкового обстрілу біля бойових позицій 21 грудня 2022 року. У воїна залишилися дружина, донька і син.

"Висловлюємо співчуття дружині Ірині, рідним та близьким. Вічна пам’ять герою, вічна слава!" — написали на Facebook-сторінці Єзупільської громади.

Віталій Кушнір народився 27 липня 1982 року, проживав у Загвізді. Загинув боєць у грудні 2022 року.

Загиблого героя у рідному селі зустрічатимуть 25 грудня о 14:00 на вулиці Ленкавського. Панахида за полеглим воїном розпочнеться у місцевому храмі о 17:00, повідомив голова Загвіздянської громади Володимир Ружанський на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок