На фронті загинув військовослужбовець з Прикарпаття Олег Мартинишин

На фронті загинув військовослужбовець з Прикарпаття Олег Мартинишин

На фронті загинув військовослужбовець з Прикарпаття Олег Мартинишин
. Фото: Facebook/Іван Дирів

21 грудня біля села Загризове, що на Харківщині, загинув військовослужбовець з Долини Івано-Франківської області Олег Мартинишин. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив міський голова Долинської громади Іван Дирів.

Олег Мартинишин почав воювати ще до повномасштабного вторгнення РФ. Він підписав контракт 15 лютого 2022 року. За два дні, 17 лютого, його зарахували до 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого водієм-заправником автомобільного відділення підвозу пального та мастильних матеріалів механізованого батальйону.

Військовослужбовець народився у селі Гошів. За словами міського голови, був учасником Майдану та Революції Гідності. У 2015-2016 роках воював в АТО. Займав посаду командира відділення розбирально-складальних робіт і поточного ремонту агрегатів ремонтно-відновлювального батальйону.

"За час проходження служби зарекомендував себе з позитивного боку. Вчасно та якісно виконував поставлені завдання, в складних обставинах діяв адекватно. Був досить вимогливим до себе та мав високий авторитет у військовому колективі", — написав Іван Дирів.

Олегу Мартинишину було 46 років. У бійця вдома залишилися мама, дружина та донька Ірина.

24 грудня Долинська громада зустрічатиме свого полеглого земляка. Траурний кортеж проїде за маршрутом: Долинська лікарня — світлофор — вулиця Грушевського — проспект Незалежності, 4.

Прощання з Олегом Мартинишиним відбудеться у неділю, 25 грудня.

Читайте також:

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок