У Львові попрощаються із військовим 80 бригади Віталієм Заріцьким

У Львові попрощаються із військовим 80 бригади Віталієм Заріцьким

У Львові попрощаються із військовим 80 бригади Віталієм Заріцьким
. Львівська міська рада

Сьогодні, 25 грудня, у Львові попрощаються із військовим 80 бригади Віталієм Заріцьким. Чоловік загинув у бою. У нього залишилося двоє дітей. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Віталій Заріцький народився у селі Велика Сушиця Львівської області. Чоловік закінчив Нижанковицький професійний ліцей. Після завершення навчання підписав контракт із Збройними силами України. Військовий проходив службу у лавах 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ. Зокрема, виконував бойові завдання у зоні проведення АТО та ООС. За особистий героїзм, виявлений при обороні Батьківщини, його нагородили нагрудним знаком "Учасник АТО".

Від початку повномасштабного вторгнення Віталій знову пішов боронити країну від військ РФ. Чоловік загинув 20 грудня. Йому було 26 років. У захисника залишилися батьки, дружина, двоє дітей та двоє молодших братів.

Чин похорону Героя розпочнеться о 10:00 у Гарнізонному храмі сввятих апостолів Петра і Павла. За пів години відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі. 

Читайте також

У Львові попрощаються із захисником України з Краматорська Геннадієм Жукотинським

На початок