Поранена внаслідок ракетного удару по житловому будинку у Кривому Розі дівчинка прийшла до тями

Поранена внаслідок ракетного удару по житловому будинку у Кривому Розі дівчинка прийшла до тями

Поранена внаслідок ракетного удару по житловому будинку у Кривому Розі дівчинка прийшла до тями
. Фото ілюстративне. Фото: Суспільне Буковина

Семирічна дівчинка, яка була поранена внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці у Кривому Розі 16 грудня, прийшла до тями. Цю інформацію Суспільному підтвердили у пресслужбі Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

У дитини мінно-вибухова травма, важка травма грудної клітини та поранення ока. У Кривому Розі їй зробили першу операцію, а після доставили у Дніпро, де зробили ще одну.

Наразі дівчинка вже у свідомості та може спілкуватися з батьком. Втім її стан залишається важким. Вона перебуває у реанімації на апараті штучної вентиляції легень.

Найближчим часом дитині планують провести операцію на оці.

Що відомо

  • Вранці 16 грудня російські війська завдали удару по житловому будинку у Кривому Розі. Внаслідок події чотири людини загинуло. Ще 15 людей травмовані, вони у лікарні. Серед поранених є діти. Сили протиповітряної оборони Дніпропетровщини збили над регіоном 10 російських ракет.
  • Мати пораненої дівчинки також отримала важкі травми: уламок пройшов через лобову частку та зруйнував лобну пазуху. Жінка також знаходиться у реанімації в одній з лікарень Дніпра. Після операції до жінки починає повертатися пам’ять.
  • Через ракетну атаку сталися масові знеструмлення об'єктів водо- та теплопостачання. У Дніпрі через відсутність електрики вимкнулися всі котельні та теплорозподільні пункти, повідомили у департаменті благоустрою та інфраструктурі міськради.

Читайте також

Переповнені "пункти незламності", райони без світла й води. Блекаут у Дніпрі — фоторепортаж

Через ракетну атаку в Дніпрі та області пошкоджені об’єкти енергетики. Місто без опалення, електротранспорт не ходить

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок