У Львові прощаються із військовими з 24 бригади Ростиславом Сіренком і Віктором Василиною

У Львові прощаються із військовими з 24 бригади Ростиславом Сіренком і Віктором Василиною

У Львові прощаються із військовими з 24 бригади Ростиславом Сіренком і Віктором Василиною
. Фото: Роман Кайман

Сьогодні, 22 грудня, у Львові прощаються із захисниками України Ростиславом Сіренком та Віктором Василиною. Воїни служили у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Ростислав Сіренко народився у Львові. Чоловік закінчив Львівське вище професійне політехнічне училище за спеціальністю "електрозварювальник". У 2015-2016 роках виконував бойові завдання у зоні проведення АТО. Після повернення до цивільного життя Ростислав працював менеджером у приватному підприємстві. Вже у 2021 році чоловік підписав контракт із ЗСУ.

Від початку повномасштабного вторгнення захисник боровся із військами РФ у лавах 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. Чоловік загинув 14 грудня у віці 40 років. У нього залишилася мати, брат, сестри та двоє племінників.

Ростислав Сіренко
Ростислав Сіренко. Львівська міська рада

Віктор Василина також родом зі Львова. Чоловік навчався у Львівській філії Київського національного університету культури і мистецтв за спеціальністю "менеджер міжнародного туризму". Згодом закінчив Львівський національний університет природокористування.

Після завершення навчання Віктор працював у місцевих підприємствах "Львівобленерго", ЛКП "Львівавтодор", та "Львівводоканал". Із початком повномасштабного вторгнення добровільно став на захист України. Військовий боронив країну в лавах 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Віктора Василина загинув 12 грудня. Йому було 37 років. У захисника залишилися мама, кохана, двоє дітей, двоє сестер та двоє братів.

Віктор Василина
Віктор Василина. Львівська міська рада

Чин похорону військових розпочався о 10:00 у Гарнізонному храмі. За пів години відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі. 

Читайте також

У Львові попрощаються із двома захисниками України

На початок