Втрати Волині: загинули Павло Демчинський, Максим Багнюк та Дмитро Катан

Втрати Волині: загинули Павло Демчинський, Максим Багнюк та Дмитро Катан

21 грудня в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще троє волинян: Павло Демчинський, Максим Багнюк та Дмитро Катан.

Суспільне зібрало інформацію про полеглих захисників.

Павло Демчинський

18 грудня на околицях міста Бахмут через важкі поранення, отримані внаслідок ворожого артилерійського обстрілу, загинув 39-річний стрілець-санітар Павло Демчинський.

Волинь загиблі
Павло Демчинський.

Як повідомили у Підгайцівській громаді, захисник жив у селі Вишнів, до війська потрапив 26 лютого. Коли та де прощатимуться із Павлом Демчинським наразі невідомо.

Дмитро Катан

Внаслідок осколкового поранення в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув 29-річний Дмитро Катан, – повідомили в Іваничівській селищній раді. Чоловік жив у селі Мишів.

Волинь загиблі
Дмитро Катан.

Відомо, що стрілець-помічник гранатометника загинув 18 грудня. Детальну інформацію щодо зустрічі тіла захисника та дати прощання в громаді обіцяють повідомити згодом.

Максим Багнюк

22 грудня у місті Нововолинськ мають зустріти тіло загиблого у бою з російськими військами 23-річного захисника Максима Багнюка, – повідомляє міський голова.

Втрати Волині: повідомили про загибель ще трьох захисників
Максим Багнюк.

Відомо, що Максим Багнюк – випускник Львівської академії сухопутних військ. Загинув військовослужбовець іще в серпні. Поховають його у селищі Благодатне.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок