На війні загинули захисники з двох районів Кіровоградщини

На війні загинули захисники з двох районів Кіровоградщини

На війні загинули захисники з двох районів Кіровоградщини
. Колаж: Суспільне Кропивницький

На війні з Росією загинули захисники з Кіровоградської області. Це — Олександр Стельмах, Сергій Батяшов, Анатолій Струшенко, Сергій Гавриленко, Віктор Шарий.

У бою з російськими військами загинув Олександр Стельмах з Аджамської громади Кропивницького району. Про це повідомила депутатка сільради Ольга Негода-Новак.

18 грудня на Бахмутському напрямку у Донецькій області загинув командир добровольчого батальйону "Торнадо" Сергій Батяшов. Про це написав голова Світловодської громади Олександрійського району Андрій Маліцький. Чоловік був ветераном російсько-української війни. Вперше пішов на фронт у 2014 році. З 24 лютого воював в роті "УВО" у складі 112-ї бригади тероборони.

6 грудня 2022 року внаслідок артилерійського обстрілу в районі міста Бахмут Донецької області загинув житель Соколівської громади Кропивницького району Сергій Гавриленко. Чоловік народився 2 червня 1974 року у селі Карлівка. Після закінчення школи проходив строкову службу в Збройних силах України, був учасником антитерористичної операції. Поховали бійця у рідному селі Карлівка. Про це повідомила голова громади Інна Завірюха.

Загиблі на війні
Зліва направо Сергій Батяшов, Олександр Стельмах, Сергій Гавриленко. Колаж Суспільне Кропивницький

14 грудня біля міста Бахмут Донецької області отримав поранення, несумісне з життям, Анатолій Струшенко з Кетрисанівської громади Кропивницького району. Служив командиром відділення стрілецького взводу. Чоловік народився 6 грудня 1976 року у Рощахівці, проживав у селі Миколо-Бабанка. Це інформація від сільського голови Кетрисанівки Віктора Поліщука.

18 грудня під містом Бахмут Донецької області загинув кропивничанин, командир взводу 28-Ї ОМБр Віктор Шарий. Про це повідомляють на Facebook-сторінці Української добровольчої армії.

Зі слів доньки Катерини, її батько був крайовий отаман Буго-Гардівської паланки Українського козацтва, член Української добровольчої армії, одним із засновників Українського козацтва у регіоні.

22 роки прослужив у військах спеціального призначення. У 2017-2021 роках брав участь у бойових діях на Донбас.

Загиблі на війні
Боєць Вікітор Шарий. фото Української добровольчої армії

Читайте також

  • На війні з Росією загинули захисники з чотирьох громад Кіровоградщини.
  • У Кропивницькому попрощалися з бійцем Олегом Баланом.
  • У Кропивницькому попрощалися з бійцями Андрієм Градовським та Віталієм Зубом.
Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб

На початок