YouTube видалив канал Pornhub через численні порушення правил спільноти

YouTube видалив канал Pornhub через численні порушення правил спільноти

YouTube видалив канал Pornhub через численні порушення правил спільноти
.

Причиною видалення вказують розміщення зовнішніх посилань, адже соцмережа забороняє залишати лінки на порнографічні сайти. Про це 16 грудня повідомило видання Variety.

До видалення офіційний канал Pornhub зібрав майже 900 000 підписників. Вперше він був запущений в грудні 2014 року. Зараз URL-адреса каналу в Інтернеті відображає помилку 404 ("не знайдено").

"Після розгляду ми закрили канал Pornhub Official після численних порушень наших правил спільноти", — заявив прессекретар YouTube Джек Малон.

"Pornhub дотримується найкращих заходів довіри та безпеки в Інтернеті і приділяє особливу увагу тому, щоб не порушувати жодних правил спільноти YouTube, — заявив представник Pornhub, який побажав залишитися анонімним. — На жаль, це лише останній приклад дискримінації тих, хто працює в індустрії для дорослих".

Twitter заблокував акаунти низки журналістів відомих медіа

Раніше Instagram видалив офіційний обліковий запис PornHub через зростання тиску з боку активістів. В акаунті розміщувався безпечний для роботи контент, що рекламує різні відео та акторів.

Pornhub уже давно критикують за сприяння розповсюдженню матеріалів, присвячених жорстокому поводженню з дітьми. У 2020 році Visa та Mastercard припинили обробку платежів на PornHub через наявність на сайті "незаконного контенту".

У відповідь на критику PornHub зробив такі кроки, як видалення всього контенту від неперевірених користувачів та видалення функції завантаження, що дозволяло будь-якому користувачеві завантажувати будь-яке відео.

Читайте нас у Facebook і Telegram, дивіться наш YouTube

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок