Оновлена версія "Щедрика" закликає допомагати українським дітям

Оновлена версія "Щедрика" закликає допомагати українським дітям

Оновлена версія "Щедрика" закликає допомагати українським дітям
. ФОТО: nas.gov.ua

Тарас Тополя, лідер гурту "Антитіла", дитячий ансамбль "Зернятко" та ансамбль ім. Григорія Верьовки заспівали оновлену версію "Щедрика" – Carol for the Charity. Проєкт має на меті зібрати кошти на потреби українських дітей за кордоном. Про це організатори розповіли у пресрелізі.

Пісню створили на основі "Щедрика" Миколи Леонтовича. Оновлений текст написала креативна агенція Saatchi & Saatchi Ukraine, а ідею підтримали організація BRAND UKRAINE та Міністерство закордонних справ України.

У тексті йдеться про нові реалії, дітей-біженців, неможливість зустріти свята вдома та відчути дух Різдва, також є заклик зашазамити пісню. Скануючи пісню в Shazam, можна перейти за посиланням на YouTube та допомогти зібрати кошти для маленьких українців, що постраждали від війни. Донат можна зробити через Фундацію Олени Зеленської.

Оновлений "Щедрик" має відкриту ліцензію Creative Commons, аби різні заклади могли вмикати його безкоштовно в період новорічних свят.

Фундація Олени Зеленської – український благодійний фонд, створений для того, аби залучати міжнародних партнерів до допомоги українцям. Особливий напрям роботи – допомога та підтримка дітей в Україні.

Читайте нас у Facebook і Telegram, дивіться наш YouTube

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок