У Кропивницькому свято Останнього дзвоника проводитимуть онлайн

У Кропивницькому свято Останнього дзвоника проводитимуть онлайн

У Кропивницькому свято Останнього дзвоника проводитимуть онлайн
.

У Кропивницькому свято Останнього дзвоника проводитимуть онлайн. Про це Суспільному розказала керівниця міського управління освіти Лариса Костенко.

29 трвня свято Останнього дзвоника-2020 проведуть у більшості шкіл Кропивницького. Здебільшого це будуть Zoom-конференції. В НВО № 6 святкуватимуть на каналі школи в YouTube, в НВО № 16 проведуть онлайн-концерт.

22 травня свято пройде в НВО "Науковий ліцей". Там планують траслювати відео "Останній дзвоник в науковому ліцеї. ONLINE" на YouTube. Посилання опублікують згодом на сайті ліцею.

30 травня свято проведуть для учнів НВК “Кіровоградський колегіум” та НВО ім. Т.Шевченка. В колегіумі форму свята не анонсували. У НВО ім. Шевченка проведуть онлайн-святкування по класах, а для 11-тикласників влаштують спільну відеоконференцію.

31 травня свято пройде у гімназії НТН.

1 червня святкуватимуть у Кущівській гімназії, де заявили про проведення відеофлешмобу, а в спеціальній ЗОШ № 3 вказали, що з учнями зустрінуться онлайн індивідуально.

Детальну інформацію про те, як проходитиме свято у кожній школі Кропивницького можна подивитись тут.

В упавлінні освіти 11-тикласникам запропонували танцювати шкільний вальс вдома, відзняти про це відео та викласти у соцмережах із хештегом #kroplastbell#.

"Незабутній шкільний вальс цього року не відміняється! Нехай він відбудеться не так масово, але кожен випускник може станцювати свій випускний вальс вдома з батьками, в кімнаті, на балконі, на подвір’ї будинку - всюди, де є вільне місце і немає скупчення людей, зробити фото або відзняти відео цього незвичайного випускного вальсу і викласти на своїй сторінці у соцмережах з хештегом #kroplastbell#", йдеться на сайті відділу освіти.

На початок