Старт-лист чоловічого спринту на етапі Кубка світу з біатлону в Ансі: коли бігтимуть українці

Старт-лист чоловічого спринту на етапі Кубка світу з біатлону в Ансі: коли бігтимуть українці

Старт-лист чоловічого спринту на етапі Кубка світу з біатлону в Ансі: коли бігтимуть українці
. biathlon.com.ua

Останній етап Кубка світу у 2022 році.

Третій етап Кубка світу з біатлону відбудеться у французькому Ансі. Він стане останнім у 2022 році - після цього біатлоністи зберуться лише на початку січня 2023 року.

Етап в Ансі відбудеться з 15 до 18 грудня і включатиме шість гонок: спринти, гонки переслідування, а також перші масстарти сезону. Розпочнеться етап з чоловічої спринтерської гонки.

На етапі в Ансі склад чоловічої збірної України не зазнав змін. Виступлять як Тарас Лесюк, який пропустив гонку переслідування через біль у горлі, а також Віталій Мандзин, що дебютував на рівні Кубка світу на попередньому етапі у Гохфільцені.

Читайте також: 19-річний Мандзин залишився у складі команди на третій етап Кубка світу з біатлону в Ансі: хто ще в заявці України

Усі п'ять біатлоністів складу чоловічої збірної України потрапили до стартлисту у спринтерській гонці. До першої стартової групи увійшли Артем Прима (16-й номер) та Антон Дудченко (18-й), другу групу відкриє Богдан Цимбал (40-й), тоді як до четвертої потрапили Віталій Мандзин (82-й) та Тарас Лесюк (101-й).

Стартлист чоловічого спринту в Ансі (старт - о 15:10):

  • 16. Артем Прима
  • 18. Антон Дудченко
  • 40. Богдан Цимбал
  • 82. Віталій Мандзин
  • 101. Тарас Лесюк

До першої стартової групи увійшов лідер загального заліку Йоганнес Бьо, який отримав 27-й номер, а також його партнер по збірній Норвегії Штурла Легрейд (31-й). Ще один претендент на нагороди - француз Емільєн Жаклен - стартуватиме під 23-м номером, тоді як німець Роман Реєс розпочне гонку дев'ятим.

Щодо пізніх стартових номерів, то під 44-м та 53-м стартовими номерами гонку розпочнуть норвежці Ветле Шостад Крістіансен та Йоганнес Дале. Одним з останніх, під 98-м номером, спринт бігтиме Філіпп Горн.

Біатлон: Кубок світу 2022/23 де дивитися

Усі гонки Кубка світу та чемпіонат світу будуть показані на сайті Суспільне Спорт, а також на місцевих телеканалах Суспільного мовлення (Суспільне Київ, Суспільне Полтава і т.д). Дивитися матчі можете у вашому регіоні на телебаченні або ж в інтернеті на сайті Суспільне Спорт.

На початок