У Миргороді не встановлюватимуть новорічну ялинку

У Миргороді не встановлюватимуть новорічну ялинку

У Миргороді не встановлюватимуть новорічну ялинку
Ялинка у Миргороді 2021-го року. фото: Суспільне Полтава

У місті Миргород на Полтавщині цьогоріч вирішили не встановлювати новорічну ялинку. Про це Суспільному 14 грудня розповів голова Миргородської громади Сергій Соломаха.

Таке рішення ухвалили, враховуючи результати голосування жителів, яке почалося 22 листопада у Telegram-каналі Миргородської міської ради та тривало до 10 грудня.

За словами Сергія Соломахи, понад 50 відсотків людей проголосували проти встановлення ялинки. Загалом участь в опитування взяли майже 2500 людей.

Висота головної ялинки Миргорода – вісім метрів. Уперше штучну ялинку у Миргороді встановили 2018-го року. Цей проєкт реалізували за програмою "Громадський бюджет". Тоді на це витратили близько 200 тисяч гривень з міського бюджету, повідомляв раніше Суспільному Сергій Соломаха.

Що відомо

  • За результатами онлайн-голосування у Полтаві не встановлюватимутьцентральну новорічну ялинку, повідомив міський голова Олександр Мамай.
  • У Кременчуці встановлюють новорічну ялинку. Роботи почали 21 листопада. Про це Суспільному повідомив начальник будівельного цеху "Благоустрій Кременчука" Володимир Лисенко. За його словами, грошей на це не витрачали, а ілюмінацію через повномасштабну війну не вмикатимуть.
На початок