Через ракетний удар по підприємству в Кривому Розі одна людина загинула, троє поранені: що відомо

Через ракетний удар по підприємству в Кривому Розі одна людина загинула, троє поранені: що відомо

Оновлено

У ніч на 5 грудня армія РФ ударила трьома ракетами по Кривому Рогу, влучила в комбінат "АрселорМіттал Кривий Ріг", є загиблі й поранені. Про влучання ракети в одне з промислових підприємств у телеграмі повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко. Інформацію про те, що це за підприємство, Суспільному підтвердили на "Арселорі".

За інформацією Валентина Резніченка, одна людина загинула, це працівник підприємства. Його тіло рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого цеху.

Ще троє людей дістали поранення. Їх доправили до місцевої лікарні. Стан ушпиталених медики оцінюють як середньої тяжкості.

У своєму телеграмі начальник військової адміністрації міста Олександр Вілкул уточнив, що загиблому працівникові був 41 рік. Поранені двоє людей віком 44 роки та одна 45.

У пресслужбі комбінату "АрселорМіттал Кривий Ріг" Суспільному підтвердили, що ракетного удару зазнало це підприємство.

Офіс президента України оприлюднив фото наслідків ракетного удару.

На місці події працюють прокурори, слідчі, експерти, рятувальники. Поліція документує наслідки обстрілів та збирає речові докази, сказано на сайті обласної поліції.

В Офісі генерального прокурора поінформували, що розпочали розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (частина 2 статті 438 Кримінального кодексу України).

Що відомо

Читайте також

Обмеження цін на російську нафту набуло чинності, у США очікують на зниження інтенсивності боїв. 285 день війни. Онлайн

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок