З окупованих Олешок на Херсонщині росіяни вивезли всіх колаборантів

З окупованих Олешок на Херсонщині росіяни вивезли всіх колаборантів

З окупованих Олешок на Херсонщині росіяни вивезли всіх колаборантів
. Херсонщина. Чоловіки заходять в автобус, який російські окупанти підотували для евакуації людей, листопад 2022 р. Фото: пропагандистські ЗМІ

Росіяни вивезли всіх колаборантів з тимчасово окупованого міста Олешки Херсонської області. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За даними центру, усі представники окупаційної адміністрації та поліцаї, виїхали з Олешок. Разом з ними на автобусах вивезли родини колаборантів.

Раніше, йдеться в повідомленні, виїхали колаборанти з Нової Каховки: і ті, хто обіймав посаду в окупаційній адміністрації, і ті, хто брав участь у спільних з росіянами рейдах проти жителів, та залякував й примушував їх до співпраці.

Що відомо

  • У Олешках на лівобережжі Херсонщини військових РФ та військової техніки стало менше. З окремих населених пунктів громади вивели російські війська та розосередили їх у лісосмугах вздовж ділянки автошляху Олешки – Гола Пристань.
  • На тимчасово окупованій території Херсонської військові РФ посилили фільтраційні заходи. На пропускних пунктах на в’їзд та виїзд з міста Генічеськ російські окупанти перевіряють всі транспортні засоби, документи та телефони місцевих жителів.
  • Російські війська продовжують обстрілювати Херсон та навколишні населені пункти. У місті 169 об'єктів комунальної власності, які пошкоджені внаслідок обстрілів. Сюди входять об'єкти інфраструктури, об'єкти приватного сектору, багатоповерхові будинки.

Читайте також

283 день війни: хроніка подій в Херсонській області

Б'ють по цивільних об'єктах та інфраструктурі: війська РФ за добу 28 разів обстріляли Херсонщину

"Не варто гучно говорити про досягнення". Гуменюк розповіла як окупанти реагують на відновлення інфраструктури Херсона

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок