У Олешках на Херсонщині російських військових і техніки стало менше — Генштаб

У Олешках на Херсонщині російських військових і техніки стало менше — Генштаб

У Олешках на Херсонщині російських військових і техніки стало менше — Генштаб
. Російські військові на території тимчасово окупованого Криму, 2014 р. Фото: УНІАН

У місті Олешки, розташованому на лівобережжі Херсонщини спостерігається зменшення кількості російських військових та військової техніки. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ в оперативній інформації станом на 6 ранку 1 грудня.

За даними штабу, з окремих населених пунктів Херсонської області вивели російські війська та розосередили їх у лісосмугах вздовж ділянки автошляху Олешки – Гола Пристань. Основа частина військ — це мобілізовані особи, йдеться в повідомленні.

Водночас війська РФ постійно обстрілюють Херсон та його передмістя. Загалом на різних напрямках по позиціях Сил оборони та населеним пунктам росіяни за добу 30 листопада завдали 41 авіаційний удар та 28 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Що відомо

  • Російські військові вранці 30 листопада обстріляли середмістя Херсона. Снаряди влучили у житлові будинки, медичні заклади, пошкодили газогін. Одна жінка загнула, ще один чоловік отримав поранення.
  • Вдень, 30 листопада, у тимчасово окупованій Голій Пристані російські військові розстріляли родину. Чоловік та жінка загинули, їх 30-річний син у тяжкому стані доставлений в лікарню.
  • Правоохоронці провели ексгумацію та огляд тіл цивільних, яких розстріляли російські військові під час окупації селища Правдине. Встановлюються обставини, свідки та очевидці злочину. Триває досудове розслідування.

Читайте також

Російські окупанти знову обстріляли Херсон: загинула жінка

На деокупованих територіях Херсонщини, піротехніки знешкодили понад 6600 тисяч вибухонебезпечних предметів

Понад 2,5 тисячі людей з Херсонщини вже евакуювались у безпечні регіони — Верещук

281 день війни: хроніка подій в Херсонській області

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок