У Кропивницькому благодійний фонд розігрує фотосесію, щоб допомогти онкохворим дітям

У Кропивницькому благодійний фонд розігрує фотосесію, щоб допомогти онкохворим дітям

У Кропивницькому благодійний фонд розігрує фотосесію, щоб допомогти онкохворим дітям
. Фото: pexels

У Кропивницькому благодійний фонд ”Янгол життя” розігрує фотосесію від місцевої фотографки Мирослави Липи у фотостудії "Live View". Гроші збирають на створення резерву для онкохворих дітей, яким терміново потрібні обстеження, співзасновниця фонду Ольга Присяжнюк.

Благодійну лотерею організували в день Щедрого Вівторка, який цьогоріч припадає на 29 листопада. Це міжнародна щорічна акція, яка популяризує культуру благодійності. Її започаткував у 2012 році у американському місті Нью-Йорк Генрі Тіммс за підтримки фонду ООН та інших організацій.

Щоб взяти участь у лотереї, треба перевести на рахунок фонду "Янголи життя" суму від 200 гривень та обрати вільний номер у коментарях за посиланням. Та чекати на результат. "Це мінімальний внесок за фотосесію від професійної фотографки у дуже крутій студії".

За словами Ольги Присяжнюк, планують зібрати 5 тисяч гривень для резерву. "До повномасштабного вторгнення у нас завжди був невеликий запас для діток, які тільки до нас поступають. Щоб була змога зробити термінові обстеження та дивитися, чи підтвердився діагноз".

Після вторгнення Росії в Україну, до фонду стало надходити втричі менше благодійних внесків, розповіла співзасновниця. "Також дуже важко закриваються збори. Якщо раніше 10-15 тисяч ми збирали за день-два, то зараз це може бути й тиждень. Дивлячись, яка дитина. На кожну дитину по різному реагують благодійники. Бувають випадки, коли 5 тисяч збираються тижнями. А це все час".

Що відомо

"Янгол життя" – Міжнародний благодійний фонд, який відстоює права та інтереси онкохворих дітей, який був заснований у 2016 році Ольгою Присяжнюк та Наталією Тарабріною. За час роботи благодійної організації понад 100 онкохворих дітей отримали допомогу на більш ніж 12 мільйонів гривень.

Читайте також

  • Як стати патронатною родиною в умовах воєнного стану. Історія родини з Кропивницького
  • "Замість тренера – відео на YouTube". Дмитро Зайцев про змагання з ВМХ-фрийстайлу й умови для тренувань в Кропивницькому
  • У Кіровоградській області канікул в жодній школі немає. Яку форму навчання обирають

Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб

На початок