Біатлон: Кубок IBU
Біатлон: Кубок IBU
Трансляція біатлону на Суспільне Спорт: як і де дивитися гонки, уся ключова інформація

Трансляція біатлону на Суспільне Спорт: як і де дивитися гонки, уся ключова інформація

Біатлонний сезон ексклюзивно на платформах Суспільного.

Новий біатлонний сезон офіційно розпочинається – перша гонка відбудеться у вівторок, 29 листопада! Дев'ять етапів Кубка світу, чемпіонат світу, чемпіонат Європи, юнацький чемпіонат світу – усі ці старти і не тільки будуть показані наживо в Україні на платформах Суспільного мовлення!

Сезон біатлону триватиме з кінця листопада 2022 року до середини березня 2023 року. На усіх стартах буде українське представництво, а стежити за усіма подіями сезону можна буде на Суспільне Спорт - ексклюзивному транслятору біатлону в Україні.

У цьому матеріалі розповімо усе найважливіше про показ біатлонного сезону на платформах Суспільного.

Які змагання будуть показані

Наживо будуть показані УСІ гонки Кубка світу, а також чемпіонат світу! Окрім того, уперше в Україні будуть показані старти Кубка IBU також наживо усі гонки!

Біатлонний сезон Кубка світу складатиметься з дев'яти етапів, упродовж яких відбудеться 56 гонок. Також це чемпіонат світу-2023, в рамках якого буде проведено 12 гонок в німецькому Обергофі.

Щодо Кубка IBU, то це 42 гонки в шести різних локаціях (будуть також спарені етапи). А ще - 8 гонок в рамках чемпіонату Європи. Усі гонки, сигнал з яких буде надано організаторами, будуть показані на сайті Суспільне Спорт.

Детальний розклад усіх стартів буде опубліковано уже найближчим часом.

Як дивитися біатлон на сайті Суспільне Спорт

Окремо створені дві сторінки для перегляду гонок – як Кубка світу, так і Кубка IBU. На кожній зі сторінок буде додано актуальний розклад найближчих стартів, аби ви не пропустили нічого найважливішого.

Також усі гонки будуть доступні у повторі в будь-який зручний час на сайті Суспільне Спорт. Головні новини та анонси змагань читайте в біатлонному розділі на сайті.

Де дивитися біатлон на Суспільному

Усі гонки Кубка світу та чемпіонат світу будуть показані на сайті Суспільне Спорт, а також на місцевих телеканалах Суспільного мовлення (Суспільне Київ, Суспільне Полтава і т.д). Дивитися матчі можете у вашому регіоні на телебаченні або ж в інтернеті на сайті Суспільне Спорт.

Усі гонки Кубка IBU будуть показані ексклюзивно на сайті Суспільне Спорт в окремому розділі тут.

Хто коментуватиме біатлон в сезоні 2022/23

Чотири коментатори працюватимуть на гонках Кубка світу та Кубка IBU упродовж сезону 2022/23. Коментатори біатлону на Суспільному – Андрій Столярчук, Владислав Шалота, Ігор Астапенко та Андрій Сухецький.

Який буде додатковий контент?

Біатлонний сезон супроводжуватиметься великою кількістю студійного мовлення, а також дайджесту на Youtube-каналі Суспільне Спорт. Після кожного з етапів дивіться підсумкову студію на місцевих телеканалах Суспільного та на сайті Суспільне Спорт. А уже в понеділок після етапів дивіться дайджести на Youtube.

Чи будуть трансляції на телеканалі Перший?

Ні, Перший канал Суспільного мовлення не транслюватиме біатлонний сезон. В ефірі Першого триває національний марафон "Єдині Новини".

На початок