У Чернівцях продовжили терміни ремонтів вулиць і тротуарів: що відомо

У Чернівцях продовжили терміни ремонтів вулиць і тротуарів: що відомо

Доповнено
У Чернівцях продовжили терміни ремонтів вулиць і тротуарів: що відомо
Світлина ілюстративна. Фото ілюстративне: Суспільне Чернівці

У Чернівцях продовжили терміни виконання ремонтів вулиць Рівненської, Кармелюка та Полєтаєва, п'яти ділянок вулиць в Садгорі, а також тротуарів на майже десяти вулицях. З підрядниками уклали додаткові договори.

Про це йдеться у тендерах на сайті Prozorro.

Капітальний ремонт ділянкивід Сторожинецької до пологового будинку №2 вулиці Рівненської продовжили до 19 лютого 2023 року. Там мають розширити дорожнє покриття, укласти асфальтобетон, облаштувати тротуари, укласти водопровідні та каналізаційні мережі, прокласти електричні мережі та влаштувати зовнішнє освітлення.

Капітальний ремонт вулиці Кармелюка на двох ділянкахвід вулиці Буковинської до вулиці Руданського та від залізничного переїзду до вулиці Винниченка продовжили втретє Спочатку продовжили термін виконання робіт з попереднім підрядником. Пізніше у серпні цього року виконання робіт продовжили до 20 листопада. Тепер — до кінця року.— підрядник ПП "УКРНАМ" має завершити роботи до 31 грудня 2022 року.

Терміни виконання робіт на ділянцівід будинку №7 до 17 вулиці Полєтаєва продовжили до 7 грудня. Також департамент уклав нову угоду на виконання додаткових робіт, які мають завершити до 21 грудня. В обох угодах підрядником є компанія "Техно-Буд Сервіс" з села Чагор. Згідно із договором, там мають замінити верхній шар асфальту, а також замінити плитку і бордюри на тротуарах.

Також продовжили терміни капітального ремонту тротуарів на вулицях Котляревського, Міцкевича, Главки, Гакмана, Шиллера, Франка, Кафедральній, Поштовій і Театральній площі. Роботи мають завершити до 31 грудня — з підрядниками уклали додаткові договори.

Продовжили терміни поточного ремонту ділянок вулиць Александрі, Перемоги, Мізунського, Скрябіна, а також перехрестя Мудрого – Перемоги – Скрябіна. Підрядник ТОВ "Будторгінвест" має завершити ремонт до 21 грудня.

Оновлено. Ремонт частини тротуарів та вулиць не завершили через невчасне постачання бруківки, відключення електрики та погодні умови. Водночас більшість доріг та тротуарів планують завершити до кінця року, повідомив на пресконференції заступник міського голови Василь Зазуляк.

За його словами, ремонт вулиці Кармелюка завершили на 99%, там мають встановити дорожні знаки та відновити тротуари. На вулиці Рівненській не встелили верхній шар асфальту, для цього очікують на потепління. У 2023 році планують відремонтувати ще 40% вулиці Полєтаєва, наразі там встелили верхній шар асфальту.

На тротуарах залишилось влаштувати верхній шар підсипки та укласти бруківку.

"Бруківку, як і асфальт, можна укладати за температури до -5 градусів. Роботи призупиняли вчора через снігопад. Як тільки сніг розтане, підрядники відновлять роботи", – каже Зазуляк.

Читайте також

У Чернівцях на онлайн-аукціоні продали ділянку за понад 40 мільйонів гривень: хто купив

У Чернівцях розпочали ремонт вулиці Богуна: переможцем тендеру став ФОП, який запропонував одну з найвищих цін

Читайте Суспільне Чернівці у Telegram: головні новини

Станьте частиною Суспільне Чернівці: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села. Пишіть нам на пошту редакції новин: [email protected].

На початок