У Кропивницькому прощались з трьома бійцями

У Кропивницькому прощались з трьома бійцями

У Кропивницькому прощались з трьома бійцями
. Суспільне Кропивницький

Сергій Перцов зі шкільних років займався спортом. Владислав Голубіцький був професійним столяром. Сергій Дубівка пов’язав своє життя з військовою справою. Сьогодні з бійцями прощались у Кропивницькому.

На Алеї слави Далекосхідного кладовища в Кропивницькому вшанували пам'ять трьох бійців, які загинули захищаючи Україну.

Старший сержант, механік-водій самохідного артилерійського взводу Сергій Перцов загинув 9 листопада поблизу села Первомайське на Донеччині. 18 листопада бійцеві виповнилося б 42 роки. Навчався Сергій Перцов в Балашівській гімназії Кропивницького. Попрощатись з ним прийшла сусідка Надія Ткачук: "Була спортивна секція, він її часто відвідував. І школа поруч, за квартал від нас, вечорами там з хлопцями займався на спортивному майданчику. З 2014 року на фронті побув приблизно рік, потім знов його призвали. І тут, коли почалося широкомасштабне вторгнення, він пішов знову".

Владислав Голубіцький робив гарні вироби з дерева, розповідає його родичка Алла Голубіцька: "Професійний столяр був, любив дерево, він його руками відчував. 24 лютого зранку подзвонив, що він буде йти у військкомат, пішов добровольцем захищати землю. Він залишив усе. Він казав: "Я не зможу, як можна сидіти в майстерні працювати, коли кацапи наступають". Пройшов важкі бої під Сєвєродонецьком, Лисичанськом. Їхній батальйон переправили в Херсонську область. Пропав безвісти під селом Шевченківка. Після звільнення території від російського загарбника, хлопці-побратими знайшли його".

45-річний водій розвідувального взводу Владислав Голубіцький загинув 13 жовтня біля села Дудчани на Херсонщині.

Вирішив пов’язати своє життя з військовою справою, говорить про свого рідного брата Сергія Юрій Дубівка. Пішов добровольцем у 2014-му. Був у Дебальцевому, Іловайську. "Повертався – і знову йшов захищати Україну", – каже брат. 37-річний командир механізованого взводу Сергій Дубівка загинув 10 листопада неподалік села Водяне Донецької області.

Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб
На початок