Українську кліпмейкерку Таню Муіньо вдруге номінували на "Ґреммі"

Українську кліпмейкерку Таню Муіньо вдруге номінували на "Ґреммі"

Українську кліпмейкерку Таню Муіньо вдруге номінували на "Ґреммі"
Таню Муіньо. jetsetter

Кліп української кліпмейкерки Тані Муіньо на пісню "As It Was" британського співака Гаррі Стайлза номінували на "Ґреммі-2023". Номінантів оголосила 15 листопада Національна академія мистецтва і науки звукозапису на своєму YouTube-каналі.

Цей кліп змагатиметься за перемогу в номінації "Найкраще музичне відео" разом із кліпами на пісні Адель, BTS, Кендріка Ламара, Doja Cat і Тейлор Свіфт.

Таня Муіньо вже вдруге номінована на "Ґреммі". У 2022 році вона претендувала на перемогу в номінації "Найкраще відео" за кліп на пісню Montero (Call Me By Your Name) репера Lil Nas X.

Таня Муіньо – українська режисерка, стилістка та кліпмейкерка. Відома своєю роботою з гуртом Foals, музикантами Katy Perry, Harry Styles, Post Malone, The Weeknd, Cardi B, Lil Nas X, MONATIK, Время и Стекло, DOROFEEVA.

"Ґреммі" (Grammy) – найпрестижніша музична нагорода в сучасній музиці, яка існує з 1958 року. Їі можна порівняти з премією "Оскар" у кінематографі. "Ґреммі" визначають у 108 категоріях у 30 музичних жанрах за голосуванням уповноважених членів Національної академії мистецтв і науки звукозапису (Recording Academy).

Читайте нас у Facebook і Telegram, дивіться наш YouTube.

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок