Звуки вибухів у Полтавській області: що відомо

Звуки вибухів у Полтавській області: що відомо

Доповнено

15 листопада у Полтавській області було чути звуки вибухів. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

15 листопада у Кременчуцькому районі російська армія завдала удар по об'єкту енергетичної інфраструктури. У той час тривала повітряна тривога.

"Є приліт поряд з Кременчуком. Об’єкт інфраструктури", - повідомив у своєму Telegram-каналі Кременчуцький міський голова Віталій Малецький .

Також у Миргородській громаді місцеві чули звуки вибухів. Спрацювала протиповітряна оборона, повідомив Дмитро Лунін.

У Кременчуцькому районі ліквідовують пожежу, яка виникла на об'єкті енергетичної інфраструктури через російський обстріл. Загиблих чи поранених немає. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін. За його словами, частина регіону лишається без електропостачання.

Що відомо

  • Обстріли на Полтавщині почалися у перший день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. 24 лютого поцілили по об’єктах у Миргороді.
  • За час повномасштабної війни російська армія обстрілювала також об’єкти у Полтаві, Кременчуці, Лубенській, Терешківській та Карлівській громадах.
  • За кількістю загиблих найбільш масштабний обстріл на Полтавщині стався 27 червня у Кременчуці. Російська ракета влучила у ТЦ "Амстор".
  • 10 жовтня у Кременчуцькому районі російська армія завдала три удари по об'єктах енергетичної інфраструктури. Про це у Telegram-каналі повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.
  • 1 листопада Полтавщину атакували десять дронів-камікадзе "Shahed-136". Троє з них збили сили ППО, стільки ж — сили територіальної оборони, ще чотири влучили у цивільні об’єкти.
На початок