На Тернопільщину прибув евакуаційний потяг

На Тернопільщину прибув евакуаційний потяг

На Тернопільщину прибув евакуаційний потяг
. Фото: ДСНС Тернопільскої області

До Тернополя прибув потяг із евакуйованими. Внутрішньо переміщених осіб з Покровська зустріли рятувальники. Про це повідомила речниця пожежно-рятувальної служби області Ірина Крупа.

"Вимушених переселенців, котрі покинули рідні домівки через війну, зустрічали рятувальники та психологи. Рятувальники порятунку допомагали людям зійти з поїзда, розвантажити речі, психологи ДСНС допомагали відновити психологічний стан прибулих. Далі рятувальники доправили людей до автобусів, призначених для подальшого транспортування їх до місць тимчасового проживання", – каже Ірина Крупа.

На Тернопільщину прибув евакуаційний потяг
Рятувальники надають допомогу. Фото: ДСНС області

Нагадаємо, 11 листопада черговий евакуаційний потяг з Донеччини прибув до Тернополя. Більше пів сотні дорослих та дітей зустріли тернопільські рятувальники.

7 листопада 28 людей з Донецької та Луганської областей прибули до Тернополя евакуаційним потягом. Про це розповіла директорка департаменту соцзахисту населення обласної військової адміністрації Оксана Смолій. Людям надали соціальну і медичну допомогу та відвезли до місць тимчасового перебування.

Що відомо

  • 3 листопада на Тернопільщину прибув потяг з Донеччини
На початок