Якщо росіяни не залишать Херсон, то можуть опинитися в котлі — Резніков

Якщо росіяни не залишать Херсон, то можуть опинитися в котлі — Резніков

Якщо росіяни не залишать Херсон, то можуть опинитися в котлі — Резніков
. Міністр оборони Олексій Рєзніков. Фото: УНІАН

Міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю Fox News заявив, що якщо росіяни вчасно не залишать Херсон — то можуть опинитися в "котлі".

Хоча, за його словами, просування ЗСУ на Херсонщині дещо сповільнилось через погодні умови.

"Зараз через певні погодні умови, дощі, ми трохи уповільнилися. Але ми використовуємо тактику звільнення наших сіл крок за кроком і кілометр за кілометром", - сказав Резніков.

Також він додав, що сумнівається в тому, що російська армія буде вести вуличні бої в Херсоні, бо ЗСУ контролюють усі мости через Дніпро.

"У них немає шансу втекти, як вони це зробили на Харківському напрямку, наприклад в Ізюмі", сказав міністр.

Що відомо

  • На Херсонщині Сили оборони півдня звільнили понад 90 населених пунктів, в яких живуть понад 12 тисяч людей. У звільнених селах наразі проводять стабілізаційні заходи.
  • Військові РФ облаштовують оборонні позиції на лівому березі Дніпра в Херсонській області. В районі населеного пункту Горностаївка, інженерно-саперні підрозділи російських окупаційних військ проводять мінування берегової лінії.
  • Так звана "адміністрація Херсонщини" "евакуювалась" до Генічеська і Скадовська. Із собою забрала обладнання банків та всіх херсонських інтернет-провайдерів.

Читайте також

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок