У Кропивницькому пограбували укриття в багатоповерхівці

У Кропивницькому пограбували укриття в багатоповерхівці

У Кропивницькому пограбували укриття в багатоповерхівці
. Суспільне Кропивницький

У Кропивницькому пограбували укриття в багатоповерхівці. Зникли електрочайники, роутери для роздачі інтернету, чашки, їжа та спальний мішок. Про це розповів голова правління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) Олександр Плетньов. Суспільне дізнавалось, чи знайшли крадія.

В укриття, яке обікрали, зі слів голови ОСББ, під час повітряної тривоги пускають мешканців інших багатоповерхівок. Після закінчення повітряної тривоги минулого тижня з укриття зникли два роутери для роздачі інтернету, два чайники, чашки і продукти, гроші на які збирали мешканці.

Мешканка будинку Марія Ланецька розповіла, що двері в укриття були постійно відкриті: "Чомусь не зреагували, тому що це можуть бути будівельники, у нас ремонти. А ще дуже багато нових людей, які поселились".

Олександр Плетньов показав відео з камери спостереження, яка розміщена поряд із будинком. Сказав, що побачив чоловіка, який виходив із під’їзду з пакетами, такими ж, що й ті, в яких у сховищі зберігали продукти. Його голова ОСББ підозрює у крадіжці.

В укриття спускались щоразу під час тривоги, розповіла Марія Ланецька. Тепер, без інтернету, там не зручно, бо немає як дізнатись про відбій тривоги: "Ми облаштовували укриття взимку. Стан його був, м’яко кажучи, незадовільний. Нм ніхто не користувався. Все робили самі, на холоді. Тому дуже шкода, що хтось може собі дозволити в такий час так вчинити".

Голова правління ОСББ написав в поліцію заяву про крадіжку.

За інформацією речниці поліції області Віталіни Бевзенко, поліцейські розслідують справу за статтею "Крадіжка": "Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років".

За словами Олександра Плетньова, збитків від крадіжки – три тисячі гривень. Тепер укриття зачинятимуть або призначатимуть чергових.

Читайте також

Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб
На початок