В Ковелі на Волині через відсутність світла скасували навчання. Яка ситуація у Луцьку

В Ковелі на Волині через відсутність світла скасували навчання. Яка ситуація у Луцьку

Ексклюзивно
В Ковелі на Волині через відсутність світла скасували навчання. Яка ситуація у Луцьку
Центральна вулиця Ковеля 22 жовтня 2022 року. Суспільне Луцьк

Через відсутність електропостачання в більшій частині Ковельської громади міська рада ухвалила рішення – на тиждень скасувати навчання у школах, – розповіла Суспільному головна спеціалістка відділу освіти міськради Лідія Заславська.

Також з понеділка в Ковелі не працюватимуть дитсадки і заклади позашкільної освіти.

"Хотілося б в очному форматі, щоб діти могли зустрічатися, спілкуватися. Але, виходимо із ситуації, як можемо. Зараз перш за все – здоров’я і життя дітей. Через те оголошено канікули на цілий тиждень", – зазначила Лідія Заславська.

У Луцьку ж ухвалили рішення не призупиняти освітній процес, – розповів у коментарі Суспільному керівник міського департаменту освіти Віталій Бондар. З його слів, 24 жовтня усі заклади освіти Луцької громади продовжать роботу у звичному режимі. Освітяни сподіваються що енергетики встигнуть до кінця дня, 23 жовтня, відновити електропостачання в усіх частинах міста.

Що відомо

  • Зранку, 22 жовтня у Луцьку пролунали три вибухи. Ракети влучили в об'єкт критичної інфраструктури. Також влучання ракет зафіксували в місті Ковель. Там за день відбулося дві ракетні атаки.
  • Станом на 23 жовтня ремонтним бригадам "Волиньобленерго" вдалось відновити світло для 91 тисячі споживачів. Частково без електропостачання залишаються місто Луцьк, Ковель, Луківська та Головненська територіальні громади Ковельського району.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок