Комендантська година і продаж алкоголю: які зміни впровадила Рада оборони Рівненщини

Комендантська година і продаж алкоголю: які зміни впровадила Рада оборони Рівненщини

Офiцiйно

Комендантська година на Рівненщині з 17 жовтня триватиме з опівночі до 5 ранку. Таке рішення 13 жовтня прийняла Рада оборони області, повідомив у Telegram начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. Зняли також обмеження щодо продажу алкоголю.

З понеділка, 17 жовтня час комендантської години — з 00:00 до 05:00, повідомив начальник ОВА.

"Таке рішення сьогодні прийняла Рада оборони області. Це питання винесли через колективні звернення власників бізнесу нашого регіону. В низці областей України вже прийнято рішення про скорочення тривалості комендантської години. Воно доцільне з економічної точки зору. Тож наша Рада оборони ухвалила його одноголосно", — написав Віталій Коваль.

Він також зазначив, що 13 жовтня в ОВА скасували його наказ від 13 квітня 2022 року про встановлення обмежень щодо торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі.

"Нині критично важливо наповнювати бюджет усіма законними способами. Це кулі, це шоломи, це бронежилети для наших військових. "Економічний фронт" мусить підсилювати ЗСУ. Без цього перемога дається важкою ціною", — аргументував очільник ОВА.

Що відомо

  • Рада оборони області 6 травня змінила межі комендантської години — з 23:00 до 05:00. Окрім того, продовжили тривалість продажу алкоголю — з 11:00 до 21:00.

Читайте також

  • "Я і сама записки носила": репресована рівнянка розповіла про заслання родини через співпрацю з УПА
  • Як будували Свято-Покровський собор у Рівному
  • З російського полону звільнили Дмитра Полов’яна із Рівненщини

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

Ми у Twitter

На початок